top of page
  • Writer's pictureUnity Cheer

Unityn uudet nettisivut on julkaistu!

Updated: Nov 25, 2018


Unity Cheerin kausi 2018 huipentuu uusien nettisivujen julkaisuun, mutta me ollaan tässä vuoden mittaan puuhailtu paljon muutakin. Ensinnäkin, cheerleading-harrastajien määrä on kasvanut meillä huimasti koko vuoden ajan ja meidän edustusjoukkue Infinity on nykyisin sekajoukkue! Infinityssä on aloittanut kuluvan kauden aikana paljon taitavia poikia.


Unity Cheer on kasvava cheerleading-seura Turussa

Seurassamme järjestettiin myös ensimmäistä kertaa Unity-päivä, jossa harrastajien perhe, sisarukset ja ystävät pääsivät tutustumaan lajiin, seuramme valmennukseen sekä hallitukseen. Päivä oli oikein onnistunut ja siitä taitaakin tulla perinne Unityssa.


Mitäs muuta meille kuuluu?Uusia cheerleading-joukkueita Turkuun, Unityyn


Alkuvuodesta 2018 perustimme Unityyn toisen aikuisten joukkueen, kun harrastajien määrä oli kasvanut Infinityssä huimasti loppuvuodesta 2017. Uusi aikuisten B-joukkue Intensity kisaa syksyllä Winter Wildnessissa, Seinäjoella. Joukkueessa on innokkaita ja motivoituneita harrastajia, ja he ovat treenanneet vuoden aikana cheerleadingin perustaitoja.

Pian Intensityn perustamisen jälkeen Unityyn saatiin uusi mini-ikäisten joukkue Dignity!

Pian Intensityn perustamisen jälkeen Unityyn saatiin uusi mini-ikäisten joukkue Dignity! Dignityssä on todella reippaita 7–13-vuotiaita harrastajia ja lisää otetaan läpi kauden.

Me unitylaiset ollaan niin innoissaan ja ylpeitä seuran huikeasta nousukaudesta sekä uusista harrastajista, tytöistä ja pojista.Unityn ekat mitalit cheerleading-kilpailuista


Unity Cheerin edustusjoukkueet Electricity ja Infinity tekivät tänä vuonna historiaa lunastamalla seuran ensimmäiset palkintopystit kevään kisoista. Ensimmäisenä junioreiden joukkue Electricity kisasi itsensä mitalisijoille kevään aluekilpailuissa Turussa ja pian tämän jälkeen aikuisten edustusjoukkue Infinity sijoittui kolmanneksi Summer Cheer Cupissa PowerParkissa.


Syksy huipentui puolestaan Infinityn kultaan Super Cheer-kilpailuissa – joukkue voitti level 5 -sarjan mestaruuden!


Unity on tällä kaudella aloittanut tiiviin yhteistyön Spine Performancen kanssa ja panostanut kauden aikana runsaasti ulkopuoliseen valmennusapuun, akrobatia-välineistöön sekä hyvään joukkuehenkeen. Meillä on tavoitteet korkealla ja haluamme kehittyä kohti ammattitaitoista, osaavaa ja tasokasta kilpacheerleading-seuraa, joka mahdollistaa cheerleadingin harrastamisen Turussa laadukkaasti, turvallisesti ja edullisesti.Meillä ei kiusata – cheerleaderit kiusaamista vastaan


Unity Cheer tekee työtä kiusaamisen ehkäisemiseksi. Meillä kannustetaan hyvään joukkuehenkeen, tasapuolisuuteen ja “kaikki mukaan” -periaatteeseen. We are Unity, We are One – ketään ei jätetä ulkopuolelle, yhdessä olemme enemmän.

We are Unity, We are One – ketään ei jätetä ulkopuolelle, yhdessä olemme enemmän.

Joukkuehenki ja seuran tuki on meillä erinomaisella tasolla ja se näkyy harrastajien ja joukkueiden tekemisessä. Sitä aiomme vaalia tulevaisuudessakin – meille on tosi tärkeää, että meillä on kivaa harrastaa! :)


Haluatko aloittaa cheerleadingin Turussa, Unity Cheerissä? Ilmoittaudu mukaan tästä.275 views

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page