MINI-IKÄISTEN LEVEL 1 -JOUKKUE

Fairity

Joukkueen koko: 28

Ikävuodet kaudella 2020: 2013–2007 -syntyneet

Valmentajat: Arttu Kivimäki, Julia Rinkinen ja Oona Halla

Harjoitukset/vko: 1

Taso: Level 1

 

Fairity on tarkoitettu Cheerleadingin aloittaville 7–13 -vuotiaille harrastajille. Joukkue harjoittelee kevätkaudella kerran viikossa ja esiintyy seuran kevät- ja talvinäytöksessä loppukaudesta. Joukkueella ei ole erikseen omia leirejä kauden aikana mutta mahdollisuus osallistua seuran järjestämiin vapaaehtoisiin leireihin. 

 

Kevätkauden jälkeen harrastajilla on mahdollisuus hakea kilpaileviin joukkueisiin, joiden karsinnat järjestetään kesäkuun loppupuolella. Kaikki seuran joukkueet ovat jaettu ikäluokkien sekä sarjatasojen mukaisesti jonka avulla pyritään takaamaan turvallinen ja mukava harjoitusilmapiiri jokaiselle harrastajalle. 

Joukkueen kustannukset kaudella 2020:

  • Joukkueen kausimaksu keväällä 2020 on 110,00€

  • Suomen Cheerleadingliiton harrastevakuutus 37,00€. Harrastevakuutus on ostettavissa osoitteesta scl.fi/harrastajalle/lisenssit. Harrastevakuutus sisältää OP vakuutus Oy:n sporttiturva vakuutuksen, joka vakuuttaa vakuutuksettoman harrastajan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta jäsenseuran ohjatuissa lajiharjoituksissa. 

  • Joukkue tulee tilaamaan yhteistilauksena seuran t-paidat esiintymistä varten. T-paidat tilataan sportiron verkkokaupasta, seuranmallistosta. T-paidan hinta on 13-15 euroa ja joukkue saa itse äänestää t-paidan värin kauden alkaessa. 

YHTEYSTIEDOT

 

Osoite: Apilakatu 2, 20740 Turku

Puhelin:  040 4866 497 (klo 16:30-21:00)

Tiedustelutinfo.unitycheer@gmail.com

Instagram: unitycheer.fi

Facebook: unitycheer.fi

www.unitycheer.fi

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2018 Unity Cheer ry, sivut luonut Zuzana Kyppö