top of page
eternitykuva.JPG
eternitykuva.JPG

UNITY CHEER RY

Olemme turkulainen kilpacheerleadingiin erikoistunut urheiluseura, joka on perustettu vuonna 2015, mutta virallisesti toiminta alkoi kuitenkin vuonna 2016. Seura perustettiin aikanaan amerikkalaisen jalkapalloseura Turku Trojansin cheerleading-jaoston toimesta. 

Seurassa on yhteensä kymmenen joukkuetta, joissa urheilee lähes 300 urheilijaa.  Yhdistyksen kotipaikkakunta on Turku, ja harjoitushalli on avattu Peltolan alueelle vuoden 2019 syksyllä.
 

Seurassa toimii noin 30 valmentajaa, jotka kouluttautuvat seuran sisäisten koulutusten lisäksi lajiliiton koulutuksissa. Unity tukee valmentajien kehitystä sekä osallisuutta myös seuran toiminnassa.

Tavoitteenamme on, että kaikki voivat harrastaa kilpacheerleadingiä edullisesti aina mini-ikäisistä junioreiden ja aikuisten edustusjoukkueisiin asti. Haluamme olla yhtenäinen ja tasavertainen seura, josta jokaiselle löytyy harrastuspaikka.

Panostamme kaikessa toiminnassamme hyvään ilmapiiriin, joukkuehenkeen sekä ehdottomaan turvallisuuteen. Huolehdimme toiminnan sujuvuudesta, kuten turvallisesta harjoittelusta osaavan valmennuksen johdolla. Seuramme johto tukee ja auttaa jäseniä tarvittaessa lajiin liittyvissä asioissa harjoittelun ulkopuolella. Näitä ovat esimerkiksi vakuutus, sairaanhoito ja opintoasiat. 

 

ARVOT:

  • Arvostus

  • Avoimuus

  • Tasavertaisuus

  • Turvallisuus

  • Yhteisöllisyys

alumniin.JPG

Toimintakäsikirja

Yhdistyksen säännöt

Seuratoiminnan vuosikello

bottom of page